Een overzicht van het laatste nieuws

Wist je dat je op een nieuwsvak kan klikken om het volledige nieuwsitem te zien?

Leiding in blokdown!

De leiding gaat vanaf deze week in blokdown! Normaal gezien zijn er daarom vanaf midden december t.e.m. januari avondvergaderingen van 18u30 tot 20u30. Omdat we enkel buitenactiviteiten organiseren, zullen we het dit jaar iets anders aanpakken. De zondagvergaderingen lopen nog 2 weken door, maar worden een uurtje verkort. Het weekend van 1 januari is er geen scouts. Vanaf de week erna zijn er avondvergaderingen. Op vrijdag voor de kabouters en op zaterdag voor de kapoenen en welpen!

Inschrijven?

Wil je lid worden van onze scouts? Dat doe je zo!
Vooraleer definitief in te schrijven, mag je 3x proberen. Om je aan te melden bij de groepsadministratie, hoef je een formulier in te vullen door hier te klikken. Wanneer dit is gebeurd, wacht je op een mailtje van de groepsleiding. Daarin zal verdere info worden meegegeven, alsook de betaling van het lidgeld. We willen al op voorhand meegeven dat dit 50€ bedraagt. Bij vragen of onduidelijkheden, mail gerust naar info@scoutsmelsen.be of stuur een bericht naar 0498/38.62.64 (Seppe)

Huidige coronamaatregelen?

Klik hier voor alle huidige maatregelen

Deze worden regelmatig geupdated!