Een overzicht van het laatste nieuws

Wist je dat je op een nieuwsvak kan klikken om het volledige nieuwsitem te zien?

Scouting op maat?

Verminderd lidgeld?

Heb je het thuis wat minder breed en wil je toch aansluiten bij onze scouts? Geen enkel probleem! Vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen wordt er een aanbod gedaan waarbij jullie slechts 1/3 van het lidgeld zelf hoeven te betalen. Onze scoutskas vergoedt 1/3 en S&G Vlaanderen ook 1/3. Zo verdelen we de last voor jullie een beetje, maar kan uw kind toch genieten van een volledig aanbod binnen onze scoutswerking. Je kan hiervoor contact opnemen via info@scoutsmelsen.be. Dit gebeurt uiterst discreet!

Extra voordeel:

Dit aanbod wordt nog eens extra aangevuld met een vermindering van het bedrag bij aankoop van kledij bij de Hopper. De vermindering bedraagt:

-        60% op een hemd

-        50% op een broek, trui en rokje

Niet te vergeten…

Check zeker eens bij je mutualiteit of lokale OCMW voor extra voordelen. Bij inschrijvingen, weekends en/of kampen krijg je soms een tegemoetkoming, mits invulling van een geldig document. Dit kan je steeds kwijt bij de groepsleiding, die je kan contacteren via 0498/38.62.64 (Seppe De Smet) of 0477/22.03.93 (Bert Vandemoortele)

Is er iets niet duidelijk of kan je het niet terugvinden in bovenstaande uitleg? Dan kan je terecht met je vraag via dit emailadres: diversiteit@scoutsengidsenvlaanderen.be

Leiding in blokdown!

De leiding gaat vanaf deze week in blokdown! Normaal gezien zijn er daarom vanaf midden december t.e.m. januari avondvergaderingen van 18u30 tot 20u30. Omdat we enkel buitenactiviteiten organiseren, zullen we het dit jaar iets anders aanpakken. De zondagvergaderingen lopen nog 2 weken door, maar worden een uurtje verkort. Het weekend van 1 januari is er geen scouts. Vanaf de week erna zijn er avondvergaderingen. Op vrijdag voor de kabouters en op zaterdag voor de kapoenen en welpen!

Inschrijven?

Wil je lid worden van onze scouts? Dat doe je zo!
Vooraleer definitief in te schrijven, mag je 3x proberen. Om je aan te melden bij de groepsadministratie, hoef je een formulier in te vullen door hier te klikken. Wanneer dit is gebeurd, wacht je op een mailtje van de groepsleiding. Daarin zal verdere info worden meegegeven, alsook de betaling van het lidgeld. We willen al op voorhand meegeven dat dit 50€ bedraagt. Bij vragen of onduidelijkheden, mail gerust naar info@scoutsmelsen.be of stuur een bericht naar 0498/38.62.64 (Seppe)