Inschrijvingen 2020-2021

Inschrijven mogelijk tot en met zondag 6 september 2020

Beste nieuwe leden en ouders,

Het afgelopen scoutsjaar zit er op, maar vol enthousiasme werken we toe naar het volgende! Heb je zin om elke zondagnamiddag met ons mee te ravotten tussen 14u en 17u? Lijkt kampen bouwen, spelen in de bossen, constructies sjorren, op kamp gaan en zoveel meer iets voor jou? Aarzel dan zeker niet om je al in te schrijven voor ons volgend scoutsjaar.

Iedereen die 6 jaar wordt vóór 1 januari, van het lopende scoutsjaar, kan lid worden bij onze scoutsgroep. Concreet voor het scoutsjaar 2020 – 2021 zijn de eerstejaars kapoenen geboren voor 31 december 2014.

We zijn heel blij dat onze scoutsgroep elk jaar blijft groeien en dat we elke zondag tientallen kinderen een leuke namiddag kunnen aanbieden. Omdat bepaalde takken enorm gegroeid zijn de laatste jaren. Om dit vlot te kunnen laten verlopen maken we gebruik van een online inschrijvingsformulier.

De bestaande leden worden zoals voorheen nog steeds thuis (her)ingeschreven d.m.v. een huisbezoek door de leiding van de tak waarin uw zoon of dochter zich in het aankomende scoutsjaar zal inschrijven. Enkel nieuwe leden (ook broertjes en zusjes van reeds bestaande leden) moeten zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Het inschrijvingsformulier:

Het inschrijvingsformulier stellen wij open bij het begin van de zomervakantie. Vanaf dan kunnen nieuwe leden zich aanmelden bij onze scouts om lid te worden. Een aanmelding is geen zekerheid op inschrijving, want wij werken ook met voorrangsregels. Broertjes en zusjes van reeds ingeschreven leden krijgen eerst voorrang, nadien kinderen die schoollopen in Melsen, Schelderode of Vurste. Wij vragen dan ook om dit te vermelden in het opmerkingenkader bij het inschrijvingsformulier.

Als we de aanmelding goed ontvangen hebben, laten wij u dit weten. Op dinsdag 8 september 2020 brengen wij iedereen op de hoogte over zijn of haar inschrijving.

Indien er problemen zijn bij het aanmelden aarzel dan niet om contact op te nemen met de groepsleiding via: info@scoutsmelsen.be