Vraag huur aan via e-mail

Aanvragen

Op bovenstaande kaart kan je in- en uitzoomen door op + en - te klikken.
Je kan tevens door de kaart navigeren door te klikken en te slepen.

Adres:
Scouts en Gidsen Vlaanderen Were-Di Melsen
Kerkwegel 24, 9820 Melsen/Merelbeke

• Keuken en berging
    • drie gasbekkens + gasvuur
    • 2 afwasbakken
    • grote diepvries en koelkast
    • borden, bestek, ... voor 70 personen
    • kookmateriaal
    • opbergkasten
  • Sanitair
    • 6 douches
    • 5 wc's
    • 2 grote wastafels
  • Groot lokaal
    • stoelen en tafels voor 60 personen
  • Slaapzaal
    • 1 toilet
    • 1 wasbak

Info verhuur

Aanvragen

Opgelet, van september 2019 t.e.m. december 2019 wordt het lokaal niet verhuurd.

Het terrein achter het lokaal is volledig omheind en voorzien van enkele speeltuigen, een kampvuurkring, voetbalgoals. Naast het terrein ligt er ook een bos.

Het lokaal is uitgerust met een brandalarminstallatie (binnen algemeen rookverbod) - geen telefoon.

De huurprijs bedraagt 150 euro van september tot november en van maart tot april per overnachting. De huurprijs tijdens de kampperiode in juli bedraagt 160 euro per overnachting (ophaling van het afval inbegrepen in de prijs). Het verbruik van gas, elektriciteit en water wordt bij ieder verblijf opgemeten en bij de eindschouwing aangerekend.

Tijdens weekendverhuur moet het lokaal op zondagmiddag ten laatste om 12.00u verlaten worden zodat onze eigen scoutswerking in de namiddag kan doorgaan. Bij ondertekening van het contract vragen wij aan de huurder om een waarborg van 250,00 euro voor een weekend en 500,00 euro voor een zomerkamp te storten. Indien er geen schade vastgesteld wordt zal dit bedrag max. 1 maand na de einddatum van de verblijfperiode terug gestort worden. Het lokaal is niet te huur voor een leidingsweekend.

Foto's van het scoutslokaal

Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal Scoutslokaal

Beschikbaarheid

Wie contacteren?

Neem contact op met de verantwoordelijke voor verhuur van ons lokaal via het contactformulier.

Indien jullie geen antwoord krijgen, dan is het hoogstwaarschijnlijk al volboekt. De verhuur kalender komt eraan zodat jullie alles up-to-date kunnen zien. Gelieve geen tweemaal dezelfde aanvragen te sturen en ook geen 2 of meer mails per groep. Wij krijgen meer dan 50 verzoeken per maand en extra opdringerheid zal dus niet helpen.